Bu cinayetleri kim durduracak

Bu cinayetleri kim durduracak
Çorum'da bir süre önce ayrıldığı nişanlısı tarafından evinin balkonunda pompalı tüfekle vurularak öldürülen genç kızın cenazesi, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

ÇORUM (AA) - Çorum'da bir süre önce ayrıldığı nişanlısı tarafından evinin balkonunda pompalı tüfekle vurularak öldürülen genç kızın cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Üçtutlar Mahallesi'nde, eski nişanlısı Hanife Aktaş'ı (23), evini basıp pompalı tüfekle öldüren ve aynı silahla intihar eden Mustafa Sefa Özdaş (25) ile Aktaş'ın cenazeleri, Ankara Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından sabah saatlerinde Çorum'a getirildi.

 

Yakınları tarafından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan genç kızın cenazesi, Ulucami'ye götürüldü. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aktaş'ın cenazesi, Ulumezar'daki aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Cenaze törenine genç kızın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve yardımcıları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Eski nişanlısı Aktaş'ı öldürdükten sonra intihar eden Özdaş'ın cenazesinin ise ikindi namazı sonrasında toprağa verileceği öğrenildi.

 

Dün 155 Polis İmdat hattına gelen ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Üçtutlar Mahallesi Ilıca Caddesi'ndeki bir binanın 4. katındaki evde, biri kadın iki kişiyi pompalı tüfekle vurulmuş halde bulmuş, yapılan incelemede, cesetlerin Hanife Aktaş ile bir süre önce ayrıldığı nişanlısı Mustafa Sefa Özdaş'a ait olduğu belirlenmişti.

 

Aktaş'ın annesinin ifadeleri doğrultusunda, Özdaş'ın ayrıldığı nişanlısı genç kızın evine gittiği, pompalı tüfekle ateş ederek kapıyı kırdıktan sonra içeri girdiği, bu sırada balkona kaçan Hanife Aktaş'ı öldürdükten sonra aynı silahla kendini vurduğu öğrenilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.