Bu geziyi hak ettiler

Bu geziyi hak ettiler
8. ve 12. sınıfta olup sınava hazırlanan öğrencilerden puanlarına göre başarıda önde olan öğrenciler götürüldükleri İstanbul gezisinden döndü.


Dicle- Diyarbakır'ın Dicle İlçe Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı'nın SODES kapsamında “Benim de Bir Spor Tesisim Var” projesi ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nın ilave katkılarıyla 8 ve 12. sınıfta olup sınava hazırlanan öğrencilerden puanlarına göre başarıda önde olan öğrenciler götürüldükleri İstanbul gezisinden döndü. 
Gezi programında öğrenciler, Eyüp Sultan Camii, Pier Loti Tepesi, Minyatürk Müzesi, Panorama 1453 Müzesi, Sultan Ahmet Camii, Hipodrom Meydanı, Ayasofya Camii Müzesi, Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı, Çamlıca Tepesi, Dolmabahçe Sarayı gibi İstanbul’un önde gelen ve gözde yerlerini gezdi. Boğaz turu yapan öğrenciler Kız Kulesi'ni de gezdikten sonra Yenikapı’ dan Marmaray ile Üsküdar’a geçiş yaptı. Öğrenciler her yerin güzel olduğunu, Panaroma ve Dolmabahçe Sarayı'nı özellikle beğendiklerini ifade etti.

dicle-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.