Bu kadar oksijen nereye gitti?

Bu kadar oksijen nereye gitti?
Haberin başlığını okuduğunuzda ilk bakışta şaşıracaksınız ancak şaka değil gerçek.

HARUN AYTULUN/ÖZEL

Tigris Haber- Haberin başlığını okuduğunuzda ilk bakışta şaşıracaksınız ancak şaka değil gerçek.

Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, bir yıl içinde hastalar için tüketmesi gereken oksijen miktarını aşınca Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Diyarbakır-Şanlıurfa yolu üzerinde hizmet veren Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde trilyonlarca değerde oksijen ya israf edilmiş, ya ihmal edilmiş ya da bu yolla hastane ve dolayısıyla devlet zarara uğratılarak vurgun yapılmış. İşte bu iddialar Sağlık İl Müdürlüğü tarafından oluşturulan inceleme ve soruşturma heyetinin araştırmaları sonunda ortaya çıkacak.

Hastalar için kullanılan öngörülen rakamların çok üstünde rakamlarla kullanılmış gibi gösterilmiş. Hastanenin  oksijen ihtiyacını karşılayan firma usulsüzlük mü yapmış yoksa  yüklü miktardaki oksijen başka nedenlerle mi heba olmuş?.Sağlık İl Müdürlüğü,işin gerçeğini ortaya çıkarmak için inceleme başlattı.

Kafalarda ciddi soru işaretleri var

Edinilen bilgilere göre olay Sağlık İl Müdürlüğü’nün yaptığı rutin inceleme sonucu anlaşıldı. Bunun üzerine Sağlık İl Müdürlüğü’nden yöneticilerin de aralarında bulunduğu isimlerden oluşan heyet oluşturularak şaşkınlık yaratan olay mercek altına alındı. Şimdilik kayıp olan trilyonlarca değerindeki oksijenin nedeni bilinmiyor. Ancak kafalarda ciddi soru işaretleri var. Tüm bu iddialar araştırılıyor.

Gazetemizin ulaştığı Sağlık İl Müdürlüğü yetkilileri de akıllara ziyan veren ve bugüne kadar örneğine pek rastlanmayan “kayıp oksijen vakasının” araştırılması için çalışma yapıldığını doğruladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum