Bu resim Başına İş Açtı

Bu resim Başına İş Açtı
Bu resim Başına İş Açtı

 

 

TFF,sosyal medyada yer alan silahlı resim ve resmin altında yer alan sözlerinden dolayı futbolcu Abdullah Çetin’i PFDK’ya sevk etti. Tecrübeli futbolcu,ideolojik propagandadan dolayı ceza alabilir.

 

 

Hobi Olsun Diye Resim Çekti Ancak..

Geçtiğimiz günlerde bir gezi sırasında hobi olsun diye eline silah alıp bununla poz veren ve resmi kendi sosyal medya hesabında paylaşan Amedsporlu futbolcu Abdullah Çetin'in bu davranışı başına iş açtı.Olay yaratan resimden sonra ulusal basın bu durumu haber konusu yaparak tecrübeli futbolcuyu PKK progandası yapmakla suçlamıştı.Abdullah Çetin,resim ve resmin altına yaptığı yorumun çarpıtıldığına dikkat çekerek provokasyona maruz kaldığını dile getirmişti.Ancak Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği,Abdullah Çetin'i ceza alması istemiyle disiplin kuruluna sevk etti.

 

Deniz Naki Ceza Almıştı

Futbol Disiplin Talimatı 38.maddesine göre PFDK'ya sevk edilen Çetin,ağır bir ceza alma tehlikesi yaşıyor. Daha önce Amedsporlu futbolcu Deniz Naki,ideolojik propaganda içeren sosyal medya hesabındaki açıklamalarından dolayı 12 maç ceza almış  ve bu cezasını geçen sezon çekmişti.Amedspor da yine ideolojik propagandadan dolayı 3 puan silme,seyircisiz oynama ve 300 bin liraya yakın para cezası almıştı.

Amedspor yönetimi,futbolculara sosyal medyada siyasi içerikli mesaj yasağı getirdi.

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.