Büyük Yankı Uyandırdı

Büyük Yankı Uyandırdı
GSYD tarafından organize edilen ve Diyarbakır için ilk olan spor kulüpleriyle ilgili panel,hem ülke genelinde hem bölgede ses getirdi.

 

Ulusal ve bölge basını panelle ilgili haberlere geniş yer verdi,GSYD yönetimi de katılımcılara teşekkür etti.

Başarılı Panel Ses Getirdi

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) tarafından organize edilen ve TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir,Milli Takım Eski Teknik Direktörü Ersun Yanal,Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve Eski Milli Futbolcu Mehmet Gönülaçar gibi önemli isimlerin konuşmacı olarak katıldığı,bölgedeki kulüplerin yöneticileri,teknik adamlar ve spor adamlarının yoğun ilgi gösterdiği panelin yankıları devam ediyor. Panel ile ilgili haberler ulusal ve bölge basınında geniş yer bulurken,spor adamları başarılı organizasyon nedeniyle GSYD’yi tebrik etti. Bölge ve Diyarbakır için büyük önem taşıyan bu tür etkinliklerin devam etmesi istendi.

Diyarbakır’dan Mutlu Ayrıldılar

Panel öncesinde GSYD yönetimi ve panel için kente gelen konuklar Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ve Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti. Atilla ve Güzeloğlu,konuklara yakın ilgi gösterdi.Vali Güzeloğlu ve Başkan Atilla,panel nedeniyle GSYD yönetimini tebrik etti ve panele katılan Nihat Özdemir,Ersun Yanal,Adil Gevrek gibi isimlere teşekkür etti.

Diyarbakır’da büyük ilgi ile karşılaşan Özdemir,Yanal ve Gevrek de başarılı geçen panel nedeniyle GSYD yönetimi,kent yönetimi ve bölge halkına teşekkür ederek kentten büyük bir memnuniyetle ayrıldı.

 

Dernekten Destek Verenlere Teşekkür

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) yönetimi,panele katılanlara teşekkür etti. Derneğin açıklamasında,”Düzenlemiş olduğumuz panelde yanımızda olan ve desteklerinden dolayı Başta İl Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Cumali Atilla , İl Emniyet Müdürümüz Tacettin Aslan, Gençlik  Hizmetleri Ve Spor İl Müdürümüz Mehmet Demir , Gelir İdaresi Başkanımız Seyfettin Baysal, TFF Bölge Müdürümüz Serkan Bayhan, Dicle Üniversitesi BESYO Müdürümüz Zafer Aktürk, spor taban birlikleri, DTO Başkanı Ahmet Sayar, DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu ve STK temsilcilerimiz, bölge kulüplerimizin kıymetli başkanları ve katılımlarıyla bize şeref veren Sayın Nihat Özdemir, Sayın Ersun Yanal, Sayın Adil Gevrek, Sayın Mehmet Gönülaçar ve varlıklarıyla bize güç veren yakın arkadaşlarımız ve dostlarımıza gönülden teşekkür ederiz” denildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.