Büyükşehir Belediyesi kültür sanat kursları açıyor

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat kursları açıyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 17 dalda sertifikalı ücretsiz kültür sanat kursları açıyor.

Müzik ve görsel sanat dallarında açılacak kurslar için başvurular 3-16 Temmuz tarihleri arasında Kültür ve Kongre Merkezi’ne yapılacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, istihdam ve mesleki eğitime yönelik çalışmalarının yanı sıra sertifikalı ücretsiz kültür sanat kursları da düzenliyor. Büyükşehir Belediyesi, müzik dalında kaval, ney, bağlama, piyano, gitar, keman, sentur, yan flüt, tar, setar, kemançe, erbane; görsel sanatlarda resim (yağlı boya), seramik, tiyatro,halk oyunları ve fotoğraf kursları açıyor. Kurslar için başvurular 3 Temmuz'da başlayacak ve 16 Temmuz'da sona erecek. Hobi amaçlı açılacak olan kurs başvuruları, Yenişehir ilçesi İstasyon Caddesi’nde bulunan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde kabul edilecek. Kurslardan, 9-14 yaş arası çocuklar ile 15 yaşından büyük yetişkinler faydalanacak.

Kursiyerlere sertifika verilecek

Kurslar, eğitmenler tarafından Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi dersliklerinde verilecek. Başvuruların sona ermesiyle birlikte eğitmenler ve öğrenciler bir araya gelerek kurs günleri ve saatlerini belirleyecek. Tam gün esaslı kurslar, 17 Temmuz’da start alacak ve 3 ay boyunca sürecek. Kültür ve sanat kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.