Büyükşehir, kritik eşikte

Büyükşehir, kritik eşikte
Play-Off mücadelesi veren Büyükşehir Belediyespor, bu yarıştaki en önemli rakiplerinden olan Bandırmaspor’la bugün karşılaşacak. Takımda 3 sakat ve 2 cezalı olmak üzere 5 eksik var.

Saffet AZBAY

Kazanırsa fark kapanacak

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta 23.hafta maçları, İddaa programı nedeniyle bugün oynanacak. Günün en önemli maçlarından biri Bandırma’da olacak. Geçen hafta kendi sahasında Eyüpspor’u yenerek ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyetini alan Büyükşehir Belediyespor, 4 puan gerisinde olduğu Bandırmaspor’a konuk olacak. Ligin ilk yarısında kendi sahasında 3-1 yenildiği Balıkesir temsilcisini yenerek hem rövanşı almayı hem de Play-Off yarışındaki önemli rakibiyle puan farkını kapatmayı amaçlayan Diyarbakır temsilcisi, dün uçakla İstanbul’a,oradan da önce deniz yolu ile Yalova’ya ve oradan da karayolu ile Bandırma’ya geçerek kamp yaptığı otelde maç saatini beklemeye başladı.

12 maçlık yenilmezlik serisi

Büyükşehir’de kart cezalıları Samet ve Kamil ile sakatlıkları bulunan Mustafa,Ali ve Uğur bugün takımdaki yerlerini alamayacak.

Son 12 maçta 7 galibiyet ve 5 beraberlik alarak yenilmeyen Büyükşehir Belediyespor, bugünkü maçın ardından Pazar günü bu defa deplasmanda Körfez F.K ile karşılaşacak. Yeşil-Kırmızılı kafile, Bandırmaspor maçının ardında Bandırma’dan Kocaeli’ne geçerek maç gününe kadar kamp yapacak.

Deplasmanda orta şekerli

Büyükşehir Belediyespor, bu sezon deplasmanda 11 puan toplayabildi. 10 maçta 2 galibiyet,5 beraberlik alırken,8 gol atıp 9 gol yedi. Büyükşehir,deplasmanda deyim yerindeyse ‘orta şekerli’  grafik çizdi.

Bandırmaspor ise kendi sahasında 20 puan alabildi. 10 maçta 6 galibiyet,2 beraberlik ve 2 yenilgi alan Bandırmaspor,attığı 19 gole karşılık kalesinde 11 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.