Büyükşehir'de maç zamanı

Büyükşehir'de maç zamanı
Kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Büyükşehir Belediyespor'da gözler hazırlık maçlarına çevrildi. Diyarbakır ekibi kamp sonuna kadar en az 5 maç yapmayı planlarken bu maçların 2'si belli oldu.

ÇALIŞMALAR NEŞE İÇİNDE GEÇİYOR

Kremlin Otel'de 3 gündür devam eden kampta şu ana kadar fizik, kondisyon ve taktik ağırlıklı idmanlar yapan Büyükşehir Belediyespor'da tempo giderek yükselirken, teknik heyet; sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaptırıyor. Çalışmalar neşe içinde geçerken, bundan sonra hazırlık maçlarına ağırlık verileceği kaydedildi. Maçlardan 2'sinin programı belli olurken, diğer maçların programı daha sonra netleştirilecek.

İSTANBULSPOR VE HATAYSPOR'LA MAÇ

7 Ocak'ta 3.Lig ekibi İstanbulspor ve 12 Ocak'ta da 2.Lig Beyaz Grup lideri Hatayspor'la karşılaşacaklarını belirten Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, 13 Ocak'ta tamamlanacak kamp sırasında en az 5 maç yapmak istediklerini söyledi. Doğrul, aynı bölgede kamp yapan takımlarla bu konuda temasların devam ettiğini ifade etti.

Bu arada transferi gündemde olan Barış Ataş'la Antalya'da görüşme yapıldı. Bu transferin bir kaç gün içinde kesinlik kazanması bekleniyor.

buyuksehir-idman.jpg

KEYİFLER YERİNDE: Büyükşehir'in kampı keyifli görüntülere sahne oluyor. Yeşil-Kırmızılılar zaman zaman etkili olan yağmura rağmen hız kesmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.