Büyükşehir’in iftar programları sürüyor

Büyükşehir’in iftar programları sürüyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları, Ramazan ayı vesilesiyle düzenlenen iftar buluşmalarında, muhtarlar, din alimleri ve yurttaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak Kocaköy’de, Genel Sekreter Zülküf Karatekin ise Hani’de muhtarlar, din alimleri, kanaat önderleri ve yurttaşlarla iftarda bir araya geldi. İftar buluşmasına, HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer, Kocaköy Belediyesi Eş Başkanı Affüllah Kar, Hani Belediyesi Eş Başkanları Nevin Oktay ve Abdurrahman Zorlu, HDP ve DBP yöneticileri, görevden alınan Sur Belediyesi Eş Başkanı Fatma Şık Barut, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye meclis üyeleri de katıldı.

İftardan önce konuşan Eş Başkan Kışanak, Ramazan ayında birlik beraberliğin önemine dikkat çekerek, yaşanan zor sürecin dayanışmayla aşılabileceğini söyledi. İftarın ardından Kışanak, vefat eden Mehdi Çam’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Hani’deki iftar buluşmasında konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zülküf Karatekin ise Büyükşehir Belediyesi ve Hani Belediyesi’nin kanalizasyon, yol, asfalt ve su gibi temel sorunları çözmeye çalıştığını söyledi. Karatekin, “Bu ay el ele verme, sorunları barış ve anlayış içinde çözme ayıdır. Birlik olma ve yardımlaşma ayıdır.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.