Bylock Mağduru Antrenör Göreve Döndü

Bylock Mağduru Antrenör Göreve Döndü
Diyarbakır’da Bylock soruşturması kapsamında ihraç edilen beden eğitimi öğretmeni ve futbol antrenörü Muhsin Karakaş,Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın FETÖ’nun kumpasını ortaya çıkaran kararından sonra göreve iade edildi.

 

Diyarbakır’da Bylock soruşturması kapsamında ihraç edilen beden eğitimi öğretmeni ve futbol antrenörü Muhsin Karakaş,Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın FETÖ’nun kumpasını ortaya çıkaran kararından sonra göreve iade edildi. Karakaş,”Adalet yerini bulduğu için çok mutluyum.Darısı diğer mağdurların başına” dedi.

Bylock Mağdurları Göreve Başlıyor

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın "11 bin 480 kişinin telefonuna iradesi dışında ByLock yönlendirildi" yönündeki kararından sonra daha önce FETÖ’nun iletişim ve haberleşme sistemi olan Bylock kapsamında ihraç edilen ve açığa alınan kamu görevlileri göreve iade edilmeye başlandı. Diyarbakır’da da çok sayıda kişi yargı kararı ile temize çıkarak göreve iade edilirken,bu kişiler arasında öne çıkan isimler de dikkat çekiyor. Bu isimlerden biri futbol antrenörü ve beden eğitimi öğretmeni Muhsin Karakaş. Diyarbakırspor ve bir çok kulüpte antrenörlük yapmış olan Karakaş, yargı kararı ile eski görev yerinde yeniden öğretmenliğe başladı.

İradesi Dışında Bylock’a Yönlendirildi

Bylock listesinde ismi bulunduğu,adına 17 adet telefon numarası kayıtlı olduğu gerekçesiyle savcılık kararıyla 3 gün gözaltında kalan,yapılan incelemede her hangi bir suç ve bulguya rastlanılmadığı için serbest bırakılan ancak ihraç edildiği öğretmenlik görevine 6 ay boyunca dönemeyen Muhsin Karakaş,Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Bylock’ta FETÖ kumpasını ortaya çıkarmasından sonra göreve iade edildi. Adına  farklı gsm şirketlerinden  sahte belgelerle 17 adet telefon numarası çıkarıldığını  ve iradesi dışında Bylock’a yönlendirilme yapıldığını belirten Karakaş, yargı kararından sonra adaletin tecelli etmesi nedeniyle mutlu olduğunu söyledi.

‘Umudumu Hiç Kaybetmedim’

Daha önce görev yaptığı okulda yeniden göreve başlayan Karakaş,”Bu kumpası kuran ve bana bu stresi,bu acıyı yaşatanları Allaha havale ediyorum. 6 ay boyunca büyük sıkıntılar yaşadım. En kötüsü,bu lanet yapıya karşı daha önce mücadele ettiğim halde bu yapının üyesiymiş gibi görülerek bu lekenin bana sürülmesiydi. Hiçbir zaman umutsuz olmadım,adaletin tecelli edeceğine hep inandım. Zaten çevremde de herkes buna şaşırmıştı ve bir an olsun bana güvenme konusunda şüpheye düşmemişti. Çok şükür adalet yerini buldu,temize çıktık ve göreve başladık. Darısı bu kumpasın kurbanı olan diğer mağdurların başına “ dedi.

Dilek Akın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.