'Çakıcı’nın silahlı eylem hazırlığındaki 32 adamı yakalandı'

'Çakıcı’nın silahlı eylem hazırlığındaki 32 adamı yakalandı'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin af talebinde bulunarak, hastanede ziyaret ettiği Alaattin Çakıcı'yla ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan önemli bir açıklama yapıldı.

Suç örgütlerine yönelik bu yıl düzenlenen baskınlar hakkında bilgilendirme yapılan bakanlık açıklamasında, "Alaattin Çakıcı liderliğindeki suç örgütüne yönelik operasyonda 57 şüpheli yakalanmıştır. 2017 yılında da Çakıcı’nın silahlı eylem yapan ve eylem hazırlığı içerisinde bulunan 32 adamı yakalanmıştır" denildi.

İçişleri Bakanlığı, organize suç örgütleriyle mücadele kapsamında 1 Ocak -23 Mayıs 2018 tarihleri arasında toplam 63 operasyon gerçekleştirildiğini açıkladı. Bu operasyonlarda 374 kişinin tutuklandığını ve 968 şüphelinin de gözaltına alındığını duyurdu. Bakanlık, 2017 yılının aynı dönemine göre operasyon sayısında yüzde 125, tutuklanan şüpheli sayısında ise yüzde 209 oranında bir artış yaşandığını belirtti.

İçişleri Bakanlığı yazılı ve video görüntüleriyle duyurduğu açıklamasında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hastanede ziyaret ettiği ve af istediği Alaattin Çakıcı’yla ilgili bilgiler de verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.