Çalışmaya Yağış ve Sis Engeli

Çalışmaya Yağış ve Sis Engeli
Amedspor,kamp yaptığı Kocaeli Kartepe’de zaman zaman etkili olan yoğun sisli havaya rağmen çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Ancak etkisini artıran sis ve yağmur nedeniyle idmanın son bölümü iptal edildi.

Günde Çift İdman Yapıyor

Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli’nin kamp bölgesi Kartepe’de kamp yaparak sürdüren Amedspor, zaman zaman etkili olan olumsuz hava koşulları ile de mücadele ediyor. Rakımın yüksek olduğu ve sisli havanın etkili olduğu bölgede çalışan Amedspor,günde çift idman yaparak lige hazırlanıyor. Sabah fizik ve kondisyona dayalı çalışmalar yapan Amedspor, öğleden sonra ise topla birlikte taktik idmanları yapıyor. Sis ve yağmurun şiddetini artırması üzerine dünkü idman tamamlanamadı.

“Lige Hazır Gireceğiz”

 Şu ana kadar sadece bir maç yapan Amedspor, kampın kalan bölümünde çok sayıda hazırlık karşılaşması yaparak lige kadar hazır olmak istiyor.

Teknik Sorumlu Sertaç Küçükbayrak,”Takım olarak iyi çalışıyoruz. Önümüzde bir aylık zaman daha var. Bunu da iyi değerlendirerek lige hazır girmek istiyoruz. Beni sevindiren ekip ruhu yakalamış olmamız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.