ÇAYA UÇAN ARAÇTAKİ 3 YAŞINDA ÇOCUK KAYBOLDU

ÇAYA UÇAN ARAÇTAKİ 3 YAŞINDA ÇOCUK KAYBOLDU
Tunceli-Erzincan karayolunda virajı alamayan bir otomobil çaya uçtu. Araçtaki 5 kişi kurtarılırken, 3 yaşındaki bir kız çocuğu ise kayboldu.

TUNCELİ - Edinilen bilgiye göre, Muş’tan Erzincan istikametine giden sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, Tunceli-Erzincan karayolunun 45. kilometresinde virajı alamayarak Pülümür Çayı’na uçtu. 6 kişinin içerisinde bulunduğu araç, yağmur ve kar sularıyla debisi yükselen çayda bir süre sürüklendikten sonra kayalıklara takılarak durdu. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı arama kurtarma ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi.
Arama kurtarma ekipleri ve vatandaşların çabasıyla kurtarılan Yunus Kavus (42), Mehmet Sait Sevgi (49), Remziye Sevgi (44), Melek Kavus (33) ve Mustafa Kavus (6) ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, 3 yaşındaki Cümeysa Kavus’un ise kayboldu.
3 yaşındaki küçük kızın bulunması için çalışma başlatılırken, havanın kararması ve suyun akışının hızlı olması ise çalışmaları güçleştiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.