Çekingen ve cinsellikten uzak duran burçlar

Çekingen ve cinsellikten uzak duran burçlar
Astrolojiye göre, bazı burçlar genellikle çekingen ve cinsellikten uzak durmayı tercih edebilirler. Peki bu burçlar hangileridir? İşte detaylar...

TİGRİS HABER - Astrolojiye göre, bazı burçlar genellikle çekingen ve cinsellikten uzak durmayı tercih edebilirler. Tabii ki, bu kişinin bireysel tercihlerine ve yaşam deneyimlerine bağlı olarak değişebilir, ancak genel eğilimleri göz önünde bulundurabiliriz:

burc.jpg

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): Başak burçları genellikle detaycı ve analitik kişilikleriyle bilinirler. Cinsellik konusunda titiz ve çekingen olabilirler. Partnerleriyle duygusal bir bağ kurmadan önce genellikle cinsellik konusunda geri planda kalabilirler.

burc-001.jpg

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): Yengeç burçları duygusal olarak derin ve hassas olabilirler. Cinsellik konusunda da duygusal bir bağ ve güven hissi önemlidir. Dolayısıyla, çekingen olabilirler ve cinselliği sadece sağlam bir ilişki içinde deneyimlemeyi tercih edebilirler.

burc-003.jpg

Kova (20 Ocak - 18 Şubat): Kova burçları genellikle bağımsız ve yenilikçi kişilikleriyle tanınırlar. Geleneksel cinsel normlara uymak yerine, kendi değerleri ve inançları doğrultusunda cinselliği deneyimlemeyi tercih edebilirler. Bu nedenle, bazı Kova burçları cinsellik konusunda çekingen olabilirler.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.