Çermik halkı mesire alanına kavuşuyor

Çermik halkı mesire alanına kavuşuyor
Diyarbakır’ın Çermik İlçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, yeni yapılacak olan mesire alanı için çalışmaların son hızla devam ettiğini belirterek, “Eylül ayının sonunda mesire alanımızı halkımızın hizmetine sunmuş olacağız” dedi.

 

Çermik Belediyesi Çüngüş-Çermik kara yolu üzerinde bulunan ve mesire alanı olarak düzenlenecek eski çöp alanının ıslah çalışmalarına başladı. Islah çalışmaları sonrası eski çöp alanına içinde yürüyüş yolu, kafeterya, çocuk parkı, tenis kortları, anfi tiyatro bulunan bir mesire alanı yapacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu sadece 1 projelerinin bile geçmiş dönemlerdeki 2 belediye başkanının 20 yılına bedel olduğunu söyledi.

“Çermik halkı mesire alanına hasret kalmıştı”

Çermik halkının mesire alanlarına, parklara, bahçelere hasret kaldığını dile getiren Karamehmetoğlu, “Eski çöp alanındaki ıslah çalışmaları mühendislerimizin kontrolünde devam ediyor. Onların yapacakları çalışmalar sonucunda mesire alanımızı en güzel bir şekilde halkımızın hizmetine sunacağız. Bunun yanında mahallelerimizde kilitli parke döşeme çalışmalarımız devam ediyor. 7 aylık görev süremiz boyunca 3 köyün kilitli parke çalışmasını bitirdik. 9 köyümüzde kilitli parke çalışması devam ediyor. Şehir merkezinde de 40 bin metrekareden fazla kilitli parke çalışmamız oldu. Bu konuda halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Biz milletin efendisi olmak için değil hizmetçisi olmak için göreve geldik. Bu göreve talip olduğumuz günden itibaren elimizden gelen bütün imkanları halkımızın refahı ve huzuru için seferber etmiş bulunmaktayız. Ayrıca belediye önünde açtığımız 400 kişilik iftar çadırıyla da halkımızla beraber iftarımızı açıyoruz” diye konuştu.(İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.