ÇEYİZ SANDIĞINDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

ÇEYİZ SANDIĞINDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI
Ergani ilçesinde bir kargo şirketinde arama yapan Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, çeyiz sandığı içerisinden çıkanları görünce adeta şoke oldu.

Ergani Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin, bir kargo şubesi önünden geçtiği sırada içerisinden esrar kokusu gelen çeyiz sandığından şüphelenmesi üzerine, kargo şirketinde mahkeme kararıyla arama yapıldı. Kargo şirketindeki çeyiz sandığını açan polisler, çeyiz sandığı içerisinde kargo ile batı illerine sevk edilmek üzereyken yüklü miktarda uyuşturucu esrar maddesi ile uyuşturucu hap ele geçirdi. Emniyet birimleri çeyiz sandığını kargoya bırakan şahısların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.

POLİSİN DİKKATİ UYUŞTURUCU SEVKİYATINI ÖNLEDİ

Ergani Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, kargo ile batı illerine sevk edilmek üzereyken yüklü miktarda uyuşturucu esrar maddesi ile uyuşturucu hap ele geçirdi. Asayiş ekiplerinin Ergani’de bir kargo firması şubesi önünden geçtiği sırada içerisinden esrar kokusu gelen çeyiz sandığından şüphelenmesi üzerine, kargo şubesi önünde tedbir aldıktan sonra Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile yapılan aramada, çeyiz sandığı içerisine streç poşete sarılı halde 7 parçadan oluşan toplam ağırlığı 25 Kilo 600 gram uyuşturucu esrar maddesi ile 2 ayrı kilitli poşete koyulmuş 300 gram ağırlığında bin 200 adet hap ele geçirildi. Soruşturmayı derinleştiren Ergani Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkarak çeyiz sandığı içerisindeki uyuşturucu maddelerin ticari tip arabayla 2 şüpheli şahsın bıraktığını, uyuşturucu maddelerin ise İstanbul iline nakledileceğini tespit etti. Emniyet birimleri çeyiz sandığını kargoya bırakan şahısların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.