CHP tabanından Şener’e büyük tepki var

CHP tabanından Şener’e büyük tepki var
Halk TV’deki bir programda CHP’ye ve Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermedim diyen Abdüllatif Şener’e CHP tabanı büyük tepki gösterdi. Program devam ederken sosyal medya üzerinden Şener’e ağır eleştiriler yapıldı.

TİGRİS HABER - Son dönemlerde CHP Genel Merkezi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert şekilde eleştiren Eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener Halk TV ekranlarında eleştirisinin sebeplerini açıkladı. Şener, "İki Seçimde de Kılıçdaroğlu ve CHP'ye Oy Vermedim" dedi.

Seçimlerin 2. turundan kime oy verdiniz sorusuna Şener şöyle yanıt verdi:

"1. turda Sinan Oğan'a oy verdim. 2. turda ise geçersiz oy kullandım. Milletvekili değildim ve oyumu böyle kullandım. Oy sandığına giderken milletvekili değildim. Ben CHP'de siyaset yaptım ama bütün partilerin bana ilgisin olduğunu o partilerden milletvekili olmasam dahi geçmişte bana milletvekilliği ve genel başkan yardımcılığı olduğunu biliyorsunuzdur. Meclis seçimlerinde kimseye oy vermedim. Şöyle bir detayda var. CHP'ye yönelik genel bir eleştirim yok. Ama siz oyunuzu kullanırken genel manzaraya bakarsınız ve oyunuzu kullanırsınız. Ben de böyle değerlendirdim."

“MİLLETVEKİLİ DEĞİLKEN DE CHP’YE OY VERDİM”

Kırgınlık hisseden CHP’liler bilmelidir ki yıllarca CHP’de olan insanlardan çok daha fazla mücadele ettim CHP’de. Sadece CHP’de milletvekilliği yaptığım dönemde değil, milletvekili değilken bile. Başbakan yardımcılığı yaptığım dönemde bile. Ben 2007’den sonraki yıllarda, milletvekili değilken de oy verdim.

AK Parti’den bugüne kadar teklif gelmedi. Şu anda Kemal Bey de, Meral Hanım da, Erdoğan da görüşelim derse görüşürüm. Herhangi bir partiye katılmayacağım. AK Parti dönemiyle ilgili bir kitap yazdım. Belki CHP’yle ilgili bir kitap yazarım.

Abdüllatif Şener, programda bu sözleri söylerken sosyal medyada CHP tabanından büyük tepkiler aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.