"CHP'nin logosunun altında artık bu yazacak"

"CHP'nin logosunun altında artık bu yazacak"
Partisinin yerel seçimler ve yerel yönetimlerle ilgili seçim stratejisinin açıklanacağı toplantıda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,CHP'nin logosunun altında yazacak ifadeyi açıkladı.

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

 

‘’ Hukuk Çiğneniyor"

"17 Aralık'tan beri ortaya saçılan suçlarını gizlemeye çalışan iktidarla karşı karşıyayız. 17 Aralık'tan beri hukuk çiğneniyor. Türkiye'nin birliğinin adresinin CHP olduğunu gören milyonlar CHP etrafında toplanıyorlar. Türkiye huzur istiyor. Türkiye fırsat eşitliği ve adalet istiyor."

"Chp Türkiye'nin Birleştirici Gücü Yazacak"

"Türkiye'yi hak ettiği demokrasiye ulaştıracağız. CHP logosunda bundan sonra bu ifadeyi göreceksiniz. CHP Türkiye'nin birleştirici gücü yazacak. Türkiye'nin birleştirici gücü olma bilinci ile vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine kayıtsız kalmamız beklenemez. Biz herkesin varlık, birlik ve özgür biçimde yaşayacağı Türkiye vaat ediyoruz."

"Önce insan"

"CHP önce insan diyecek. İnsanları fakir ve zengin diye ikiye bölen konut projeleri olmayacak. Bizim iktidarımızda kimse insanların evlerini ellerinden alıp başkalarına peşkeş çekmeyecek. Enerjimizi vatandaşlarımız daha çok kazansın diye harcayacağız. 30 Mart günü varlık, birlik ve özgür biçimde yaşayan Türkiye'nin kuruluşu yolunda büyük adımı atacağız. 30 Mart'tan sonra Tükiye'de daha güçlü CHP olacak."

chp-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.