"ÇİÇEK GÖNDERMİŞ ŞAPŞİK"

"ÇİÇEK GÖNDERMİŞ ŞAPŞİK"
HDP tarafından Cumhurbaşkanı adayı gösterilen Selahattin Demirtaş ile eşi Başak Demirtaş'ın sosyal medya üzerinden yazışması günün en çok konuşulan olayı oldu.

Adaylığı kesinleştikten sonra hedeflerini sosyal medya üzerinden paylaşan Demirtaş'a eşi Başak Demirtaş, "Benim için özel bir şey yok mu canım? diye mesaj yazdı. Demirtaş'ın eşine, "Olmaz mı gülüm" deyip önce nergis fotoğrafı paylaştı ardından kendisine bir demet çiçek gönderdiği görüldü.

"ÇİÇEK GÖNDERMİŞ ŞAPŞİK"

Cumhurbaşkanlığı adaylığı kesinleştikten sonra 4 Kasım 2016 tarihinden beri cezaevinde bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, mesajlarını sosyal medya hesabı üzerinden vermeye başladı. Demirtaş'ın avukatları aracılığı ile sosyal medyadan verdiği mesajlarından birine eşi Başak Demirtaş, "Benim için özel bir şey yok mu canım?" diye yanıt yazdı. Demirtaş, eşinin yanıtı üzerine bir gün sonra sosyal medya hesabından, "Olmaz mı gülüm" deyip önce bir nergis fotoğrafı paylaştı. Başak Demirtaş, bu mesaja, Türkçede Teşekkür anlamına gelen, "Spas" diye yanıt verdi. Daha sonra Edirne cezaevinde bulunan Demirtaş'ın eşine bir demet çiçek gönderdiği eşi Başak Demirtaş'ın ise gelen çiçeği sosyal medya hesabından, "Geçen akşamki twitten sonra çiçek göndermiş şapşik :)) Nergis değil ama olsun. Nergis de borcu olsun, inşallah yakında kendisi getirir" mesajı ile paylaştığı görüldü.

DEMİRTAŞ PROFİLİNİ DEĞİŞTİRDİ

Hakkında yürütülen soruşturma ve açılan dava nedeniyle 4 Kasım 2016 tarihinden beri Edirne Cezaevinde bulunan HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın adaylığı kesinleştikten sonra sosyal medyadaki profilini de değiştirdiği görüldü. Şimdiye kadar kullandığı fotoğrafı değiştiren Demirtaş'ın profiline, "Halkların Cumhurbaşkanı adayı, HDP’li" yazdığı görüldü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.