Cim bom’un genç aslanları Diyarbakır’da yetişecek

Cim bom’un genç aslanları Diyarbakır’da yetişecek
Galatasaray kulübü icra kurulu başkanı Lütfi Arıboğan:"Türkiye'nin dört bir tarafında geleceğin aslanları için yatırım yapıyoruz"

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol:

"Edirne'den Kars'a kadar sorumluluklarımızın bilincindeyiz"
 

Spor Servisi - Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol ve Galatasaray Futbol Akademisi Sorumlusu Bülent Ünder, sarı-kırmızılı kulübün spor okulu açılışı için Diyarbakır'a geldi. 
Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan Galatasaray Spor Okulu'nun açılışına gelen sarı-kırmızılı yöneticileri, Galatasaray Spor Okulu Başkanı Kadir Duran ile bir grup taraftar karşıladı. Okulun açılışını gerçekleştiren yöneticiler, burada minik çocuklarla sohbet etti.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, Türkiye'nin dört bir tarafında geleceğin aslanları için yatırım yaptıklarını belirterek, "Bugün Diyarbakır’daki futbol okulunu açıyoruz. Diyarbakır'da olmaktan son derece mutluyuz. Diyarbakır'ın Galatasaray'a olan ilgisini biliyoruz, bizde Diyarbakır'ı çok seviyoruz, bütün bölgelerimizi çok seviyoruz. Ama futbolun geri kalmaması için bu bölgelerimizde çok daha fazla yatırım düşünüyoruz. Sporcuların, futbolcuların yetişebilmesi için bize ait oyuncularımızın hem Galatasaray'a, hem de milli takıma faydalı olabilmesi için futbol okullarının çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Şuan 130 futbol okulumuz var ve bunlardan bir tanesi Diyarbakır'da. Galatasaray bir dünya markası olmasının yanında Türkiye’de spora en çok yatırım yapan, en çok hizmet eden, en çok sporcu yetiştiren kulüplerimizden bir tanesi. O nedenle yatırımlarımız devam edecek. Barış sürecine katkı için kulüp olarak, kişi olarak her zaman desteğiz, her zaman yanındayız. Türkiye'nin en çok huzura, güvene, istikrara, konsensüse ihtiyacı olan bugünlerde, eğer bizimde bir katkımız oluyorsa buradaki huzura, düzene, mutluluğa ve çözüm sürecine, çok mutlu oluruz" dedi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol ise Galatasaray'ın, yurdun Avrupa’ya açılan penceresi olduğunu ifade ederek, "Yurdun her tarafında açılan spor okullarına bir yenisini daha ekledik. Edirne'den Kars'a kadar sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bu futbol okulunun Diyarbakır'a, Diyarbakır halkına, Galatasaray tarafına hayırlar ve uğurlar getirmesini diliyorum. Bölge insanı olarak, bende Urfalıyım, bunu bir sosyal etkinlik olarak da görüyorum. Sadece bir futbol okulu değil, spor okulu değil. Bu sosyal sorumluluk projelerinde Galatasaray, sorumluluk vazifesini yerine getirmeye devam edecektir. Bölgeye, Türk futboluna, Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren sarı-kırmızılı yöneticiler, bol bol imza dağıttı. Galatasaraylı Yöneticilere spora yaptıkları katkılarından dolayı Galatasaray Spor Okulu Başkanı Kadir Duran tarafından birer plaket takdim edildi. 
Öte yandan Diyarbakır Galatasaray Spor Okulu'nda 5-16 yaş arasında 75 öğrencinin eğitim göreceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.