Çınar Belediyespor, ligden çekilme kararı aldı

Çınar Belediyespor, ligden çekilme kararı aldı
Diyarbakır’ı Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) temsil eden takımlar maddi ve idari sorunlardan dolayı ligden çekiliyor.

TİGRİS HABER - Erganispor ve Adaletspor’dan sonra Çınar Belediyespor da bundan sonraki maçlara çıkmama kararı aldı. Kulübün bu kararı 100 bin nüfuslu ilçede üzüntü yarattı. Sporseverler,”Koca belediye bir kulübe sahip çıkamıyor mu?” diyerek eleştiri oklarını Belediye Başkanı Bedri Kaya’ya yöneltti.

Erganispor sezon başında depremde zarar gören tesislerini gerekçe gösterip lige katılmadı. Adaletspor, ilk yarıyı tamamlayamadan ligden çekildi. Şimdi de Diyarbakır’ın en büyük ilçeleri arasında yer alan Çınar’ın temsilcisi Çınar Belediyespor, sezonun ikinci yarısındaki maçlara çıkmama kararı aldı. Son yıllarda Gençlik Ve Spor Bakanlığı’nca hayata geçirilen çok amaçlı spor tesisleriyle dikkat çeken ve futbol başta olmak üzere birçok branşta başarılı sporcular yetiştiren ilçenin futboldaki temsilcisinin yaşadığı sorunlar ilçe halkı tarafından tepkiyle karşılandı. Eleştiri oklarının hedefindeki isim Çınar Belediye Başkanı Bedri Kaya oldu.

Ligden düşen takıma destek veremeyiz!

Çınar Belediye spor kulübü Başkanı Abdullatif Doğan, Maddi imkansızlıklardan dolayı Ligde çekilme kararı aldıklarını ifade etti. Doğan “Çınar Belediye Başkanı Bedri Kaya ile ısrarla konuşmamıza rağmen, bize ligden düşen takıma biz artık destek veremeyiz dedi “ Kulüp olarak bu hafta sonu oynayacağımız Mazıdağı fosfatspor maçına çıkmama kararı aldık. Sporcularımızın tümü ilçe bugün terk edip gittiler” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.