Çınar’da satranç turnuvası

Çınar’da satranç turnuvası
Son dönemlerde tesisleşme anlamında yatırımlar ve sportif çalışmalarla adından söz ettiren Çınar ilçesinde, bu kez Satranç Turnuvası düzenlendi.

TİGRİS HABER Son dönemlerde tesisleşme anlamında yatırımlar ve sportif çalışmalarla adından söz ettiren Çınar ilçesinde, bu kez Satranç Turnuvası düzenlendi. Çınar ilçe Gençlik Ve Spor Müdürlüğü spor salonunda yapılan karşılaşmalarda dereceye giren öğrenciler, Diyarbakır'da yapılacak olan Satranç il birinciliği şampiyonasına katılma hakkı kazanacak.

Kaymakam Günlü, madalya verdi

Tesisleşmeye yapılan yatırımlar ve sportif başarılarla adından söz ettiren Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde bu kez ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında satranç heyecanı yaşandı. Kaymakam Muhammed Fatih Günlü'nun tam destek verdiği şampiyonada dereceye giren öğrenciler, Diyarbakır'da yapılacak İl Şampiyonası'nda mücadele etme hakkı elde edecekler. Müsabakaları izleyerek çocukların heyecanına ortak olan Kaymakam Muhammed Fatih Günlü, dereceye girenlere madalyalarını takdim etti.

"Gençlerimizin bu spora ilgi göstermesi çok önemli

Öğrencilerle satranç üzerine sohbet eden ve sporun önemi konusunda tavsiyelerde bulunan Kaymakam Günlü, satrancın strateji geliştirme ve ileriyi görüşle ilgili çok önemli bir oyun olduğunu kaydetti. Kaymakam Günlü,"Gençlerimizin bu spora ilgi göstermesi çok önemli . Organizasyona katılan ve derece elde ederek ilçemizi finallerde temsil edecek kardeşlerimi tebrik ediyorum." şeklinde gösterini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.