Cizre'de dinamit lokumu yüklü tır devrildi

Cizre'de dinamit lokumu yüklü tır devrildi
ŞIRNAK - Cizre'de dinamit lokumu yüklü tır, kavşağı dönemeyince devrildi. Kazada, yola savrulan dinamit lokumları ve fitilleri toplanarak muhafaza altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Mardin'in Midyat ilçesinden yüklediği dinamit lokumlarını Irak'a taşıyan Hüseyin Tonguç yönetimindeki 73 DS 575 plakalı tır, Cizre-Nusaybin karayolunun 5. kilometresindeki kavşağı dönemeyince karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 33 BJF 16 plakalı başka bir tıra çarptıktan sonra şerit değiştirerek devrildi. Kazanın ardından aracın dorsesinde bulunan dinamit lokumları ve fitiller yola savruldu.

Olay yerine gelen Cizre Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Bu arada patlama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri de hazır bulunduruldu. Görevlilerce toplanan patlayıcılar muhafaza altına alındı. Olay yerine gelen vatandaşlar; ’’Bu mühimmat ateş alsa ortalık cehenneme döner, çok can giderdi.’’ Şeklinde konuştu.

Kaza nedeniyle Cizre-Nusaybin karayolunda trafik yaklaşık 2 saat tek şeritten sağlandı. Devrilen aracın kaldırılmasından sonra trafik normale döndü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.