ÇOCUĞUNU AVM'DE TERK EDEN ANNE BULUNDU

ÇOCUĞUNU AVM'DE TERK EDEN ANNE BULUNDU
Bursa'da 3 yaşındaki oğlunu bir alışveriş merkezinin oyun parkına not yazıp bırakıp kaçan anne, polis ekiplerince bulundu. Otellerde kaldığı tespit edilen annenin küçük çocuğu daha önce de terk ettiği, bir süre sonra çocuğu kaldığı yurttan tekrar aldığı ortaya çıktı

‘KENDİME BAKAMIYORUM" DİYE YAZMIŞTI

Tigris Haber-Bursa'nın Osmangazi ilçesinde iki gün önce kentin en işlek AVM'lerinden birinin oyun parkında, 3 yaşındaki bir çocuk, annesi gelmeyince ağlamaya başladı. Çocuğu fark eden güvenlik görevlileri çevrede çocuğun annesini aramaya başladı. O sırada bir kadın, çocuğun annesinin kendisine numarasını verdiğini, "Oğlum ağlarsa beni arar mısınız" dediğini söyledi. Numarayı arayan güvenlik görevlileri, numaranın yanlış olduğunu fark etti.

Annenin uzun süre gelmesini bekleyen güvenlik görevlileri polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri küçük çocuğun üzerinde bir not buldu.

Notta, "Kendime bakamıyorken bu çocuğun günahına girmek istemem. Böyle olmasını istemezdim, ama ilerde şartlar düzelirse çocuğumu yeniden alacağım. Çocuğun adı Hamza, annesi Gamzenur" yazıyordu. Notu bulan polis ekipleri minik çocuğu alıp Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Bir süre burada bekletilen küçük çocuk daha sonra Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi

DAHA ÖNCE DE ÇOCUĞU TERK ETMİŞ

Olaydan sonra annenin bulunması için çok sayıda güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, anneyi bulmayı başardı. Daha evvel de minik oğlunu terk ettiği öğrenildi.

"DURUMUM DÜZELİNCE YİNE ALACAĞIM"

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, Gamze Nur E.'nin, Osmangazi ilçesinde bir otelde konakladığı bilgisine ulaştı. Burada gözaltına alınan Gamze Nur E. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Çok zor durumda olduğu ve durumu düzelince alacağını  geçinemediği için üzülerek böyle bir şey yaptığını söyleyen Gamze Nur E., sevk edildiği adliyede, savcılık tarafından da ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.