"Çocuklar geleceğimizdir, eğitimlerine katkı sunmalıyız"

"Çocuklar geleceğimizdir, eğitimlerine katkı sunmalıyız"
Diyarbakır Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, bilim, sanat ve eğitimin öğrenciler açısından önemli olduğunu belirterek, “Çocuklar geleceğimizdir, onların eğitimine katkı sunmalıyız” dedi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye si' ne kayyum olarak atanan  Cumali Atilla’nın kurumlara ziyareti sürüyor. Atilla, üstün yetenekli öğrencilerin eğitim gördüğü Diyarbakır Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti. Bağlar ilçesindeki Merkezde Atilla’yı, Müdür Mehmet Raci Aksoy ve öğretmenler kapıda karşıladı. Deneylerin yapıldığı laboratuvarları ve derslikleri gezen Atilla, öğrencilerin çalışmalarını inceledi.

El emeği eserleri inceledi

Öğrenciler tarafından oluşturulan serayı da gezen Atilla, sanat atölyesindeki el emeği eserleri de inceledi. Atilla, Aksoy ve öğretmenler, yürütülen projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

‘Gençlere yönelik çalışmalar yürütüyoruz’

Atilla, bilim, sanat ve eğitimin öğrenciler açısından önemli olduğunu belirterek, “Çocuklar geleceğimizdir, onların eğitimine katkı sunmalıyız. Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklar ve gençlere yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Memleketine faydalı öğrencileri yetiştirmeliyiz” dedi.

Atilla, daha sonra öğrencilerin oluşturduğu “15 Temmuz Demokrasi Zaferi” köşesini inceledi.

Dilek Akin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.