ÇOCUKLAR SÜS HAVUZUNDA, BÜYÜKLER CAMİDE SERİNLİYOR

ÇOCUKLAR SÜS HAVUZUNDA, BÜYÜKLER CAMİDE SERİNLİYOR
ÇOCUKLAR SÜS HAVUZUNDA, BÜYÜKLER CAMİDE SERİNLİYOR

 

Diyarbakır'da Ramazan ayı ile birlikte artan hava sıcaklığı vatandaşları bunaltırken çocuklar süs havuzuna büyükler de camilere akın etti. Sıcaktan bunalan vatandaşlar klimalı camilerde yatarak serinlerken, çocuklar ise süs havuzlarına girerek serinlemeye çalışıyor.

Tüm yurtta etkili artan hava sıcaklığı Diyarbakır'da da etkisini göstermeye başladı. Sıcaktan bunalan vatandaşlar, Ramazan ayının da etkisiyle serin bölgelere akın etmeye başladı. Termometrelerin 32 dereceyi gösterdiği Diyarbakır'da bulunan camilerde klima çalıştığı için vatandaşlar namazlarını kıldıktan sonra camilerde vakit geçiriyor. Bazı vatandaşlar cami içinde, bazıları ise cami avluları, şadırvanlar ve çeşme başlarında vakit geçirerek serinlemeye çalışıyor.

 

SÜS HAVUZU PLAJA DÖNDÜ

Büyüklerin camilere akın ettiği kentte çocuklar ise tercihlerini süs havuzlarından yana kullanıyor. Merkez Sur ilçesinde bulunan Anzele Parkı’ndaki süs havuzuna giren çocuklar gönüllerince eğleniyor. Çocukların ilgi odağı olan süs havuzu aynı zamanda plaj görüntüsü yaşattı. Havuzdan çıkan çocukların bazıları yere uzanarak kurulanmaya çalışırken, bazıları ise kıyafetlerini kurutmaya çalıştı.

 

Havuza giren Samet Umut, böyle serinlemeye çalıştıklarını söyledi. Umut, kendilerini ancak böyle serintelebildiklerini dile getirdi. Ali Umut ise, havuza girdiğini ve bunu sıcaklardan dolayı yaptığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.