Çocukların park sevinci

Çocukların park sevinci
BİTLİS Belediyesi tarafından, proje kapsamında yapılan Hüsrev Paşa Mahallesi'ndeki park, Vali ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu'nun katıldığı törenle hizmete açıldı.

Vali Ustaoğlu, devletin millete hizmet amaçlı gönderdiği parayı en iyi şekilde kullandıklarını söyledi.

Bitlis Belediyesi tarafından geliştirilen proje kapsamında, daha önce hiç parkı olmayan 7 mahalleye parklar yapılmaya başlandı. 2 bin metre kara alan üzerinde yapılan ve İçerisinde basketbol, çocuk oyun alanı, kondisyon aletleri ile oturma alanlarının yer alacağı parkların yüzde 90 tamamlanırken,yapımı tamamlanan Hüsrev Paşa Mahallesi'ndeki park, Vali Ustaoğlu'nun katıldığı törenle hizmete açıldı.

Çocukların park sevinci

Açılışı yapılan parkta oyun oynayan çocuklarla sohbet eden Vali Ustaoğlu, devletin millete hizmet amaçlı gönderdiği kaynakları en iyi şekilde kullandıklarını söyledi.

Çocukların park sevinci

Vali Ustaoğlu, "Parklarımızın yüzde 90'ı bitmiş durumda. 2 bin metre kare alan üzerine kurulan bu parkımızda basketbol sahası, çocuk oyun grupları ve fitnes aletleri yer alıyor.Bu mahallenin en fazla ihtiyaç duyduğu bir hizmeti yerine getirmiş olduk. Bir yıl içinde 7 park projesini hayatta geçirdik.Bu parkların toplam maliyeti 2,5 milyonu buluyor.Bitlis halki ilk kez bu kadar parkla tanıştı. Sadece bununla kalmayıp, çocuklar için 16 basketbol sahasını hizmete açtık. Her okulumuzun ve her mahallemizin bahçesine bir basketbol sahası yapacağız dedik ve tamamladık. Kadim tarihte çok derin yer tutmuş geriye dönük adeta açık hava müzesi şeklinde olan bu şehrin kimliği ve yönü belli. Önemli olan bu kimliğini ortaya çıkarmak. Geldiğimiz ilk günden bu bana başlattığımız "Sokak Sağlıklaştırması" projesi ile adeta şehrin kimliğine ve ruhuna dokunduk."dedi. (DHA)

 

Çocukların park sevinci

 

Çocukların park sevinci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.