Çocukların tehlikeli serinliği

Çocukların tehlikeli serinliği
Adıyaman’da serinlemek için Atatürk Bulvarı üzerindeki süs havuzlarına giren çocuklar, akıcı trafiğin arasından tehlikeli bir şekilde karşıdan karşıya geçiyor.

Adıyaman Eğri Çayı Köprüsünün üst kısmında Belediye tarafından yapılan süs havuzu, mahallenin çocuklarının uğrak yeri haline geldi. Hava sıcaklığının 45 ile 47 derece arasında değiştiği Adıyaman’da çocuklar serinlemek için havuza giriyor. Bazı vatandaşlar, aqua park ve akarsu gibi yerlerde serinlerken, bu yerlere gidemeyen çocuklar ise, kendi mahallelerinde bulunan süs havuzlarında serinliyor.

  Atatürk Bulvarı eski süt fabrikası karşısında yapılan süs havuzuna giren çocuklar, havuzlardaki elektrik akımını hiçe sayıyor. Elektrik tehlikesinin yanı sıra, çocuklar kazalara davetiye çıkartıyor.

  Adıyaman’ın girişi olan Atatürk Bulvarından akıcı trafiğe rağmen çocuklar hayatlarını tehlikeye atarak karşıdan karşıya geçiyor. Sürücüler korna çalarak çocuklara tepki gösterirken, çocuklar buna aldırış etmiyor. Süs havuzunda yüzen çocuklar, daha sonra karşıdan karşıya geçiyor.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.