Coşar, Milli Birlik ve Kardeşliğe Çağrı Konferasyonu Diyarbakır temsilciliğe getirildi

Coşar, Milli Birlik ve Kardeşliğe Çağrı Konferasyonu Diyarbakır temsilciliğe getirildi
Milli Birlik ve Kardeşliğe Çağrı Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanı Fatma Coşar, din, dil, renk, mezhep, ve siyasi görüş ayrımı yapmadan, özelleştirmeden birleştirici olacaklarını belirtti.

  DİYARBAKIR  -  2016 yılında kurulan Milli Birlik ve Kardeşliğe Çağrı Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanlığına Fatma Coşar getirildi. 

  Devletin yanında olarak bu yola çıktıklarını belirten Milli Birlik ve Kardeşliğe Çağrı Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanı Fatma Coşar, ümmetin birer hizmetkarı olarak hiç bir siyasi partiyle ilgileri olmayan ancak ülke menfaatleri ve çıkarları söz konusu olduğunda gerek ferdi gerek parti her kim olursa olsun desteklerini verecekleri bir oluşum olduklarını söyledi. Coşar, "Din, dil, renk, mezhep ve siyasi görüş ayrımı yapmadan, özelleştirmeden birleştirici olarak ümmet bilincini oluşturmak ve yaşatmak için ülke esaslarına dayanan bir kurum olmayı hedefledik. Bu kutlu davada bütün vatan evlatlarına ışık tutmak ayrıca unutulmaya yüz tutmuş geleneklerimizi, değerlerimizi bizden sonrakilere bırakarak atalarımıza olan vefa borcumuzu ödemek, dünün ihlas ve samimiyeti ile bugünün enerjisi ve hızını birleştirip mazlumların yanında zalimlerin karşısında devletimizin yanında olarak milletimiz için hayırlı ve uzun vadeli adımlar atmak üzere dava arkadaşlarımızla yola çıktık. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.(İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.