D.Bakır’ın Futbolcu Fabrikası…

D.Bakır’ın Futbolcu Fabrikası…
Profesyonel liglerde halen forma giyen 5 futbolcusu olan Diyarbakır Gençlerbirliği, son dönemlerde en fazla futbolcu yetiştiren kulüplerin başında geliyor.Kulüp Koordinatörü Ömer Çakmak,”Oyuncularımızın iyi yerlere gelmesi bizi mutlu ediyor.” dedi.

 

 

PTT 1.LİG,2.LİG VE 3.LİG’DE…

Amedspor’lu  Mehmet Sıddık İstemi,bonservisi Eskişehirspor’da olan kaleci Gökhan Siverek,Diyarbekirspor’lu Mustafa Kuru,Vartaş Elazığspor’lu Murat Kayalı ve son olarak Karşıyaka’da forma giyen Mustafa Aşan.Bu 5 futbolcunun ortak özelliği onları yetiştiren kulübü aynı olması. Eski futbolcu ve teknik adam Ömer Çakmak tarafından 10 yıl önce kurulan Diyarbakır Gençlerbirliği bu anlamda haklı bir gurur yaşıyor. Kulübün alt yapısında yetişen futbolcuların profesyonel liglerde olması onlar için moral kaynağı oluyor.

‘ONLARIN BAŞARISIYLA MUTLU OLUYORUZ’

Son dönemlerde alt yapı çalışmalarında biraz gerileme yaşayan Gençlerbirliği’nin genel koordinatörü Ömer Çakmak,yakında yeni çalışmalarla tekrar eski günlere dönmenin hesaplarını yaptıklarını söyledi. Çakmak,”Bizim amacımız zaten yetenekli gençlere önayak olmak ve onlara profesyonel lig kapılarını açmaktı. Bunu da başarmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 5 futbolcumuz halen profesyonel liglerde oynuyor,bu bizi mutlu ediyor. Onların geleceklerini kurtardıklarını görmek en büyük hediye. Son dönemlerde bazı sebeplerden dolayı biraz duraksama oldu. Ama inşallah yakında yine yeni yıldızlar için çalışmalara başlarız.” dedi.

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.