D.Ü Atıcılık takımı ödüllendirildi

D.Ü Atıcılık takımı ödüllendirildi
Üniversitelerarası Türkiye Şampiyonası müsabakalarında Dicle Üniversitesi (DÜ) Erkek Atıcılık Takımı, havalı tüfekler takım sıralamasında şampiyon oldu.

 Şampiyon olan takım kupaları ile birlikte Rektör Yardımcısı ve Spor Birliği Başkanı Prof. Dr. Sabri Eyigün’ü ziyaret etti.

Tüfek erkekler takımında 1., tüfek erkekler ferdi atıcılıkta 2’ncilik elde eden takım, şampiyonluk sevincini Eyigün ile paylaştı. Antrenör ve futbolcularla bir süre sohbet eden Eyigün, şampiyon öğrencilere çeşitli ödüller vererek, onları tebrik etti. Eyigün, “Üniversitemiz spor takımlarının müsabakalarını yakından takip ediyorum. Son dönemlerde katıldıkları turnuvalarda başarılı sonuçlar bizleri mutlu ediyor. Atıcılıkta elde ettikleri başarı ile göğsümüzü kabartan, bizleri onurlandıran antrenörlerimizi ve futbolcularımızı gönülden kutluyorum. Takımlarımızın her türlü müsabakada üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum. Böylesi sıkıntılı günlerde Diyarbakırlı gençlerin adlarını, şampiyonlukla duyurmaları tüm Türkiye’nin yüzünü güldürmüştür. Ayrıca bölgemizin ve özellikle Diyarbakır’ımızın kamuoyundaki imajına da olumlu katkılar sunmuşlardır. Genel sıkıntılı atmosfere rağmen, öğrencilerimizin elde ettikleri şampiyonluk, gençlerimize de başarının sırrının nerede yattığını göstermiştir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.