“DAHA İYİ OLMAMIZ ŞART”

“DAHA İYİ OLMAMIZ ŞART”
Diyarbekirspor Teknik Direktörü Bülent Akan, Gölcükspor maçının ikinci yarısında ortaya koydukları performanstan memnun olmadıklarını söyledi.

 

Akan,”İstediğimiz tempoda değildik. Bunun için birkaç haftaya daha ihtiyacımız var. Bu takım çok daha olacak” dedi.

“Futbolun Doğrularını Yapacağız”

Gölcükspor’u 2-1 yenerek sezona 3 puanla başlayan Diyarbekirspor’da teknik direktör Bülent Akan, maçın ilk yarısı ile ikinci yarısı arasındaki performanslarının çok farklı olduğunu söyledi. Bazı alışkanlıklardan kurtulmaları gerektiğini belirten Akan,”İlk 45 dakikada iyi işler yaptık. Pas yaptık,oyunu kontrol ettik,pozisyonlar ve goller bulduk.Ancak 60.dakikadan sonra kötüydük. Bunun nedenlerini biliyoruz. Bunu daha çok çalışarak ve alışkanlıklarımızdan vazgeçerek,futbolun doğrularını yerine getirerek aşacağız. Bu takımda bunun için gerekli imkanlar ve kapasite fazlasıyla vardır” dedi.

“Taraftarla Bütünleşen Takım”

Takımın zamanla daha iyi olacağının altını çizen Akan,”İkinci yarıdaki kötü performansın altında sıcak havanın da etkisi vardı ama ben bunu tek mazeret olarak kabul etmem. Kazanırken eksiklerimizi görüp çözüm bulacağız. Takımımız inşallah zamanla daha iyi olacak. Taraftarlarıyla bütünleşen bir takım olacağız. İlk maçta bunun sinyallerini gördük. Hem performans olarak iyiye gitmeye çalışırken bu arada puan kaybetmemeliyiz.Bunun için kazanmaya devam etmemiz lazım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.