DARÜŞŞAFAKA’DAN MİDYAT'TAKİ SPORSEVERLERE BASKETBOL SAHASI

DARÜŞŞAFAKA’DAN MİDYAT'TAKİ SPORSEVERLERE BASKETBOL SAHASI
Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Darüşşafaka Doğuş, Midyat’ta basketbol sahası yaptı.

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Darüşşafaka Doğuş Basketbol, Midyat’taki bir liseye, 'Oyunda kal' projesi kapsamında basketbol sahası yaptı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, gençler arasında sporu yaygınlaştırmak amacıyla yapılan tesisin açılış törenine Doğuş Holding Marka ve Gayri Maddi Varlık Yönetim Kurulu Başkanı Semih Yalman, eski milli basketbolcu ve Darüşşafaka Doğuş Basketbol Yöneticisi İbrahim Kutluay, Midyat Milli Eğitim Müdür Vekili Faruk Tercan, okul müdürü İlhan Bayar ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Milli basketbolcu ve Darüşşafaka Doğuş Basketbol Yöneticisi İbrahim Kutluay, "Bu proje kapsamında burada olmaktan son derece mutluyum. Amacımız sizin gibi gençlere bu imkanları yaratıp sizlerin de oyunda kalmanızı sağlamak, sporunu sevmenizi sağlamak, sporla büyümemizi, sporun bizler için çok önemli bir unsur olduğunu, hem kötü alışkanlıklardan uzaklaşmak hem de zihinsel ve bedensel gelişimi sağlamak için sporun hep içimizde olması gerektiğini hep vurgulama çalışıyoruz. Bu sahayı yaparken sizlerin daha iyi imkanlarda spor faaliyetleri yapmanızı sağlamaya çalışıyoruz. Bu da büyük bir mutluluk veriyor bizlere. Sizler de sizden sonra gelecek öğrenci arkadaşlarınıza iyi örnek olabileceğiniz, sporla beraber büyürseniz o zaman sizde göreceksiniz ki toplumda daha faydalı bireyler olacaksınız. Ben spor yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum, bu sebeple sizlerin de sporla büyümenizi öneriyorum. Mutlaka hayatınızda kendinizi bir spor dalı ile özdeşleştirin ve sporun size vereceği artılardan yararlanmaya çalışın" dedi.
Doğuş Holding Marka ve Gayri Maddi Varlık Yönetim Kurulu Başkanı Semih Yalman ise, "Doğuş Grubu olarak oyunda kal platformu oluşturduk ve Türkiye’deki bütün ihtiyacı olan sahaları onarıyoruz, gençlerimize gidiyoruz, onları dinliyoruz, onların isteklerine kulak veriyoruz ve onları birer elçi olarak görüyoruz. “ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.