DBB eşbaşkanlarına tebrik ziyaretleri sürüyor

DBB eşbaşkanlarına tebrik ziyaretleri sürüyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Diyarbakır Barosu, TMMOB İl Koordinasyon Kurulu ve TÜM BEL-SEN yöneticilerinin tebrik ziyaretlerini kabul etti.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Barosu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu ve Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’u ziyaret etti.

baro-dbb-ziyareti.jpeg

Konuklar, Eş Başkanları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren’in plaket takdim ettiği Eş Başkanlar, konuklarına ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

yy4.jpg

Bucak: Çalışmalarınız bizim için kıymetli

TMMOB İl Koordinasyon Kurulu üyelerinin tebrik ziyaretinde konuşan Eş Başkan Serra Bucak, mazbatayı aldıktan son halk, sivil toplum örgütleri ve meslek örgütleri temsilcileriyle meclis salonunda olmanın gurur ve onur verici olduğunu belirterek, önlerindeki beş yıl boyunca hep beraber projeler üretip uygulayacaklarını söyledi.

yy5.jpg

TMMOB’un kent için önemli bir kurum olduğunu kaydeden Bucak, “Kayyum sürecini göz önünde bulundurduğumuzda diğer bileşenlerle birlikte bu kentteki çalışmalarınız, bir takım usulsüzlükleri raporlaştırma süreciniz ve bu çalışmaların hepsinde varoluşunuz bizim için çok kıymetli” dedi. (Büyükşehir Basın)

Kaynak:Büyükşehir Basın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.