DEM Partili aday: Ramazan kolileri seçim çalışmaları kapsamında dağıtılıyor!

DEM Partili aday: Ramazan kolileri seçim çalışmaları kapsamında dağıtılıyor!
AK Parti Artuklu Belediye Meclis üyesinin de aralarında olduğu bir grup, belediyenin Ramazan ayında dağıtmak için getirdiği kolileri alarak, yakınlarına dağıttı.

TİGRİS HABER - Mardin'in Artuklu ilçesinde AK Parti yönetimindeki belediyenin Ramazan ayında dağıtılmak üzere getirdiği yardım paketleri çalındı. AK Parti’nin mevcut Belediye Meclis üyesi K.Y.’nin de aralarında olduğu grup, akşam saatlerinde depolardaki paketleri araçlara yükledi. Kolilerin araçlara yüklendiği anlara dair görüntüler cep telefonuyla kayıt altına alındı. Çalınan paketlerin, çalan kişilerin yakınlarına dağıtıldığı öğrenildi.

“Bu yapılan ne dine ne ahlaka ne de hukuka sığmıyor”

Ortaya çıkan görüntülere tepki gösteren DEM Parti Artuklu Belediye Eşbaşkan adayı Mehmet Ali Amak, "Belediyenin Ramazan ayı için getirdiği erzak kolilerini seçim çalışmaları kapsamında dağıtması ne ahlaka ne de hukuka sığar. Bunların yapılacağını tahmin ediyorduk ancak bu kadar da olmaz dedirten bir işe imza atıyorlar. Gündüzler torbaya mı girdi gece yarısı yardım kolileri el altında seçim yardımı olarak dağıtılıyor? Ramazan kolilerinin muhtarlarla beraber ihtiyaç sahibi listesine göre dağıtılması gerekiyor. Bu yapılan ne dine ne ahlaka ne de hukuka sığmıyor" dedi.

Kaynak:Mezopotamya Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.