Demet Akalın Çocuk Tecavüzcülerinin En Ağır Cezayı Alması İçin Kampanya Başlattı

Demet Akalın Çocuk Tecavüzcülerinin En Ağır Cezayı Alması İçin Kampanya Başlattı
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, çocuk tecavüzcülerinin en ağır cezayı alması için imza kampanyası başlattı. Akalın özellikle erkek popçulardan destek istedi.

 

Adana'da 4 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen sapık herkesi çileden çıkarmıştı. Konuyla ilgili sosyal medyada dolaşan iddialar daha da tüyler ürpertti. Akalın, bu iddialara sessiz kalamadı.

KAMPANYA BAŞLATTI

Küçük kızın, tecavüze uğradığı anda bağırmaktan kulak zarının patladığı iddia edildi. Demet Akalın da sosyal medyadan "Sessiz kalmayalım" çağrısı yapıp sanatçı arkadaşlarıyla imza kampanyası başlattı.

"SESSİZ KALMAYALIM"

Demet Akalın Instagram hesabından tecavüzcülerin en ağır cezayı alması için imza kampanyası başlattı. Akalın, kampanyayı şu sözlerle anlattı: "Tüm erkek popçularımızdan bebek tecavüzcüsü için imza kampanyasına destek bekliyoruz! Takipçi sayıları hanımlardan fazla! Telefonuma tüm sanatçı hanımlardan mesaj yağdı sabaha kadar! Sabah derken ancak sabaha karşı uyuyabilenler! Lütfen hayatımıza devam ederken o bebeğin çığlığı duyulmaması için ağzını kapatmasını, bağırmasından kulak zarının yırtıldığını unutmayın! Sessiz kalmayalım!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.