Demir: Haber asılsız!

Demir: Haber asılsız!
MHP Diyarbakır İl Başkanı Ahmet Demir’den Bismil’de Mısır tarlasında ölü bulunan vatandaşla ilgili açıklama.

Haberin asılsız olduğunu belirten Demir, “Bismil’de partimizin ilçe teşkilatı yoktur. Olmayan ilçe teşkilatımızın başkanının olması da düşünülemez. Bismil’de herkes bir arayış içindedir ve bu vatandaş da bu kapsamda teşkilatlarımıza gelip gitmiş olabilir ancak kendisiyle resmi bir bağımız bulunmamaktadır” dedi.

“Diyarbakır Bismil MHP İlçe Başkanı M.Arif Aydın tarlasındayken uğradığı saldırıda PKK tarafından şehit edildi” yönlü çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirten MHP Diyarbakır İl Başkanı Ahmet Demir, gazetemize bir açıklamada bulundu.

Borcu yüzünden intihar ettiği değerlendirilen vatandaşla ilgili MHP Diyarbakır İl Başkanı Ahmet Demir şu açıklamayı yaptı.

‘MHP olarak bizim Bismil’de ilçe teşkilatımız yoktur’

Haberin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Demir, “Bismil’de partimizin ilçe teşkilatı yoktur. Olmayan ilçe teşkilatımızın başkanının olması da düşünülemez. Bismil’de herkes bir arayış içindedir ve bu vatandaş da bu kapsamda teşkilatlarımıza gelip gitmiş olabilir ancak kendisiyle resmi bir bağımız bulunmamaktadır. Bismil yönetimimize talip olan ve başkan olmak isteyenler çoktur ancak bize henüz Bismil’de resmi olarak başvuruda bulunan kimse yok. Sözün özü özeti, MHP olarak bizim Bismil’de ilçe teşkilatımız yoktur. Durum bundan ibarettir ve haliyle partimizle ilgili bu yönlü çıkan haberlerin aslı astarı yoktur” diye konuştu. 

Ali Abbas Yılmaz / Özel

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.