Demir’i Bükme Zamanı

Demir’i Bükme Zamanı
Diyarbekirspor, zirve yarışında büyük önem taşıyan maçta Ankara’da 3 puan arıyor.

    

Ankara Demirspor’la oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Takım bugün Ankara’ya gitti,taraftarlar yarın sabah başkente uçacak.

 

Zirve Yarışında Çok Kritik

3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor,yarın Ankara’da şampiyonluk yarışında çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Liderin 4 puan gerisinde zirve yarışını sürdüren ve puan kaybına tahammülü olmayan Diyarbekirspor, kendisini 4 puan geriden takip eden Ankara Demirspor’un konuğu olacak. Dün uçakla Ankara’ya giden Yeşil-Kırmızılı takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Yeni teknik heyetle ilk maçına çıkacak olan takım,mutlak 3 puan hesapları yapıyor.

Tek Hedef 3 Puanla Dönmek

Geçen haftadan beri Diyarbakır’da bulunan ve takımla yakından ilgilenen onursal başkan Feyzi İlhanlı, yakından takip ettiği takımla toplantılar yaptı. Morallerin yüksek olduğu ifade edilirken, teknik heyetin sahaya 3 puanı hedefleyen bir kadro ve taktikle çıkacağı bildirildi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçı Ankara Demirspor 3-2 kazanmıştı. Daha önce Diyarbekirspor’da oynayan Umut Aslan,bugün Ankara Demir formasıyla eski takımına karşı mücadele edecek.

Ankara DS Evinde Kötü,Diyar Deplasmanda İyi

Ankara Demirspor, bu sezon kendi sahasında oynadığı 11 maçta 3 galibiyet,3 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 12 puan toplarken,10 gol atıp 13 gol yedi. Diyarbekirspor ise 12 deplasman karşılaşmasından 5 galibiyet,4 beraberlik ve 3 beraberlikle 19 puan çıkardı;17 gol atıp kalesinde 16 gol gördü.

TCDD Ankara Demirspor Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçı İstanbul bölgesi hakemi Serdar Akkoçoğlu yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.