Deniz Naki, Dalkurd’a mı gidiyor?

Deniz Naki, Dalkurd’a mı gidiyor?
Devre arası tatili için gittiği Almanya’da silahlı saldırı olayı ile gündeme gelen ve Türkiye’ye dönmeyen Amedspor’lu Deniz Naki’nin İsveç 1.Ligi’ne yükselen Dalkurd’a transfer olacağı belirtiliyor.
 
Arif BULUT/ÖZEL HABER

Transferin önümüzdeki günlerde resmileşmesi bekleniyor.

Sezonun ilk yarısının sonunda Almanya’da yaşayan ailesinin yanına gitti,”sakatlığımla ilgili tedavimi burada yaptıracağım” diyerek devre arası kamp çalışmalarına katılmadı, ardında arkadaşlarıyla beraber bir kafeden çıktıktan sonra seyir halinde olan aracına yönelik silahlı saldırı olayı ile gündeme geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Almanya’daki güvenlik birimleri ve adli makamlar, kendisini de sorguladı ve telefonlarına el koydu. Olaydan sonra kısa bir açıklama yaptı, sonrasında ise sırra kıdem bastı, günlerdir kendisinden haber alınamıyor. Türkiye’ye dönmedi ve takıma katılmadı, döneceğine dair umutlar azalmaya başladı.

 

Dalkurd ile anlaşmak üzere

Deniz Naki şimdi de farklı bir iddia ile gündemde. Naki’nin Türkiye’ye bir daha dönmeme kararı aldığı, İsveç 1.Ligi’ne yükselen Dalkurd kulübüne transfer olmasının gündemde olduğu ifade ediliyor. 28 yaşındaki futbolcunun Avrupa’daki Kürtlerin takımı olarak bilinen Dalkurd ile anlaşma aşamasına geldiği, birkaç gün içinde konunun resmiyet kazanacağı belirtiliyor. Amedspor kulübünden ise Deniz Naki’nin durumu hakkında her hangi bir açıklama yapmazken, teknik heyet de artık kendisi dönmeyecek gibi hesaplar yapıyor.

Deniz Naki, Amedspor’da yıllık 630 bin TL karşılığında forma giyiyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.