Deniz Naki’den Haber Yok

Deniz Naki’den Haber Yok
Almanya’da silahlı saldırı olayı ile gündeme gelen Deniz Naki’ye kulüp yönetimi ve teknik heyetin ulaşamadığı belirtiliyor.

Almanya’da silahlı saldırı olayı ile gündeme gelen Deniz Naki’ye kulüp yönetimi ve teknik heyetin ulaşamadığı belirtiliyor. Alman güvenlik ve adli makamları olayla ilgili soruşturmaya devam ederken,tecrübeli futbolcunun ikinci yarıda takıma dahil olup olmayacağı bilinmiyor.

Kimse Kendisine Ulaşamıyor

Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla beraber bir kafeden çıkarken aracına yönelik silahlı saldırı ile gündeme gelen Deniz Naki, daha sonra sırra kıdem bastı. Almanya’da meydana gelen olaydan sonra Alman güvenlik ve adli makamlarının başlattığı soruşturma devam ederken, bir süre önce olayla ilgili açıklama yaparak durumunun iyi olduğunu  belirten Deniz’den bir haftadan beridir bilgi alınamadığı bildirildi. Alman makamların Deniz’in telefonlarına bilgi amaçlı el koyduğu ifade edilirken,daha önce tedavi olmak için Almanya’ya gittiğini belirten Deniz’e teknik heyet ve yönetimin ulaşamaması nedeniyle bilgi alınamadığı ifade edildi.

Gelse Bile Uzun Süre Oynamayacak

Pazar günü oynanacak Mersin İdmanyurdu maçında forma giymeyeceği kesinleşen Deniz Naki’nin daha sonra gelip gelmeyeceği de bilinmiyor. Devre arası hazırlıklarına ve kamp çalışmalarına katılmayan Deniz’in gelmesi halinde bile hazır olmadığı için uzun süre forma giyemeyeceği ifade ediliyor. Teknik heyetin de ikinci yarı için Deniz Naki olmayacakmış gibi planlar yaptığı belirtiliyor.

Bu arada Deniz’den bilgi alamayan yönetimin de bu yüzden kamuoyuna açıklama yapmadığı ifade ediliyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.