Deniz sevdası Batman'a gemi yaptırdı

Deniz sevdası Batman'a gemi yaptırdı
Batman'da iş adamı İhsan Müjdeci, denize olan sevdası nedeniyle memleketine gemi şeklinde düğün salonu yaptırdı.

Batman Siirt karayolu üzerinde 12 bin metrekare alanda yaptırılan ve konferans salonu olarak da kullanılan bin 500 kişilik salon karaya oturan bir gemiyi anımsatıyor.İç ve dış görünümü gemi şeklinde tasarlanan düğün salonu görenlerin ilgisini çekiyor.

- "Denizi olmayan Batman'a gemi yaptırdım"

Müjdeci,  denize olan sevdası nedeniyle böylesi bir yatırım yaptığını söyledi. Ortaokulu Antalya'da okuduğunu, denize olan sevdasının o dönemden kaldığını dile getiren Müjdeci, "Ortaokulu Antalya'da okuduğum dönemde denize duyduğum sevgi bana ilham verdi. Denizi getiremedim ama denizi olmayan Batman'a gemi yaptırdım" dedi. Kentte 2,5 milyon liraya mal olan yatırımı gerçekleştirmesinde çözüm sürecinin büyük etkisinin olduğunu vurgulayan Müjdeci, "Bölgenin en büyük salonlarından birini bu kente kazandırdık. Ses sistemi, dizaynı ve hizmet kalitesi ile bu salonun bölgede ilk olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

- "Projeyi karaya oturmuş bir gemi şeklinde dizayn ettik"

Salonun herkesin dikkatini çektiğini kaydeden Müjdeci, şunları söyledi: "Projeyi karaya oturmuş bir gemi şeklinde dizayn ettik. Gemiyi gerçeğini aratmayacak şekilde yapmaya çalıştık. Bu yatırım çok kişinin takdirini kazandı. Karayolu üzerinde olduğu için salonu görenler, 'Denizsiz Batman'a gemi getirmişler' demekten kendini alamıyor. Yoldan geçenler araçlarından inip hatıra fotoğraf çektiriyor."

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum