Derman babadan Atilla’ya ziyaret

Derman babadan Atilla’ya ziyaret
Diyarbakır’da yıllardır ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla adı Derman babaya çıkan hayırsever Yılmaz Acu, Büyükşehir Belediye Başkanlığına kayyum olarak atanan Cumali Atilla’yı ziyaret etti.


Yıllar boyunca binlerce hastayı tedavi ettiren on binlerce mağdur aileye  yardım eden Derman baba lakaplı hayırsever Yılmaz Acu, Cumali Atilla’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede Başkan Atilla, sosyal yardımların kent için önemli olduğunu belirterek, yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara destek vereceklerini söyledi.

Yılmaz Acu’nun yaptığı çalışmaları taktir ettiğini belirten Cumali Atilla, “Yıllardır yaptığınız insani çalışmaları biliyorum. Bizlerde Diyarbakır’da ne kadar fakir fukara yetim, sahipsiz, yardıma muhtaç varsa elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da çalışacağız. Sizin bildiğiniz ne kadar ihtiyacı olan insan varsa bize bildirin biz gerekeni yapacağız. Hiç bir fakiri, garibanı rencide etmeden yardımcı olalım. Yapacağımız yardım Allah rızası için olmalıdır. Yardım dağıtırken bir kare resim alıp o garibanı rencide etmek insanlığa sığmaz. Belediyelerin görevi halka hizmetin yanı sıra onların sorunlarını dinleyip onlara yardımcı olmak ihtiyaçlarını gidermektir. Halkın sorunlarını dinleyerek birebir çözüm üreteceğiz. Bu makamlar gelip geçicidir. Önemli olan yapılan insani yardımları halkımıza yapmaktır” dedi.


Diyarbakır için projelerinin olduğunu da belirten Atilla, “Diyarbakır için çok güzel projelerimiz var. Şehrimiz hak ettiği güzel bir konuma gelecektir bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Diyarbakır evliyalar ve güzellikler şehridir insanlık şehridir. Diyarbakır’a hizmet benim için onurdur, derdimiz reklam değil hizmettir. Sizler gibi Diyarbakır’a hizmet etmiş halkı yakından tanıyan önemli hayırseverlere de ihtiyaç çok vardır. Devletimizin vermiş olduğu hizmeti halkımızın ayağına Allah kısmet ederse götüreceğiz. Yıllar önce burada görev yaptım  yine kısmet oldu  bana  bize bu görevi büyüklerimiz verdi bizde layığı ile  halkımıza  hizmet yapacağız. Dini Dili ırkı ne olursa olsun Kapımız herkese açık olacaktır  biz halkımız için varız insanlık için varız Diyarbakır en güzel hizmeti görecektir el birliği ile güzel hizmetler yapacağız” dedi.


Başkan Atilla’yı Vali Yardımcılığı görevi zamanından bu yana tanıdığını belirten Derman baba Yılmaz Acu ise, “Sayın başkanımızı vali yardımcısı iken tanıyordum  randevu almadan ziyaretine gittim sağ olsunlar kabul ettiler. Yaklaşık 50 dakika görüşmemiz oldu  hep Diyarbakır ile ilgili konuştuk. Kapıları sonuna kadar halka açıktır, halk için var olduklarını halk için hizmet aşkıyla yandıklarını gördüm. Sayın Başkanımız sosyal paylaşım sitelerinde kendisine yazılan mesajlara anında cevap veriyor, sorunlarını ileten vatandaşların sorunlarına anında derman oluyor çözmeye çalışıyor. Diyarbakır’a geldiği günden bu yana bir çok hizmet yaptı. Biz kendisinden razıyız Allah’ta kendisinden razı olsun. Çok değerli hizmetleri var ve olmaya da devam edecek. Bende var olduğum sürece sn Başkanımız Cumali Atilla beye elimden gelen tüm imkanları seferber ederek destek olamaya çalışacağım Heleki ihtiyaç sahibi vatandaşlar için sarf ettiği sözler beni çok mutlu etti. İnşallah Diyarbakır’daki tüm ihtiyaç sahiplerine sayın Başkanımızın da desteğiyle ulaşacağız, bu sebepten kendisine çok minnettarım. Allah razı olsun” diye konuştu.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.