Dev ekranda Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu izlediler

Dev ekranda Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu izlediler
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, Sümerpark’ta kurduğu dev ekranda vatandaşlar, Fenerbahçe’nin THY Avrupa Ligi Final Four'da Olympiakos'u 80-64 yenerek şampiyon olduğu maçı izledi.

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan  Cumali Atilla’nın talimatıyla, vatandaşlar, temsilcimiz Fenerbahçe ile Yunanistan temsilcisi Olympiakos arasında İstanbul’da oynanan THY Avrupa Ligi Final Four'un şampiyonluk maçını Sümerpark’ta kurulan dev ekranda izleme fırsatı buldu.

Taraftarlar hem karşılaşmayı izledi hem de maçın ardından şampiyonluğu kutladı

Karşılaşmayı izlemek için Sümerpark’a akın eden sarı-lacivertli taraftarlar, dev ekranın karşısında yerlerini alarak şampiyonluk yolunda takımlarını coşkuyla destekledi. Maç boyunca rakibine üstünlük sağlayan Fenerbahçe, Olympiakos'u 80-64 yenerek THY Avrupa Ligi'nde 2016-2017 sezonun şampiyonu olurken, taraftarlar hem karşılaşmayı izledi hem de maçın ardından Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu kutladı.

‘Cumali Atilla’ya çok teşekkür ediyoruz’

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonu ile basketbol maçını dev ekranda izlemeye geldiklerini belirten taraftarlar, “Dev ekranda maç izlemenin ayrı bir keyifi var. Bu çalışma ve hizmet nedeniyle Cumali Atilla’ya çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

 

Dilek Akin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.