Devre Arasına Kadar Sabır

Devre Arasına Kadar Sabır
Bir türlü istediği sonuçları alamayan Amedspor’da  teknik heyet ve yönetim, kötü gidişe son vermek için çare arıyor.

Tigris Haber- Bir türlü istediği sonuçları alamayan Amedspor’da  teknik heyet ve yönetim, kötü gidişe son vermek için çare arıyor. Ortak görüş;bu kadro ile devre arasına kadar alabileceği en iyi sonuçları alıp daha sonra yeni sezonun takımı için planlama yapmak.

Tam Bir Hayal Kırıklığı Yaşıyor

Amedspor, son üç maçında iki beraberlik ve bir yenilgi alarak galibiyete hasret kaldı. Aynı zamanda kendi sahasında dört maçtır kazanamıyor. Geçtiğimiz sezonlarda evinde önemli başarılara imza atan Amedspor, bu sezon 7 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 10 puan toplarken, tam 11 puan kaybetti. İç sahadaki kötü tablo bardağı taşıran son damla oldu. Taraftarlar,İnegölspor maçından sonra takımı yuhaladı,ardında da tesislere kadar giderek tepkilerini dile getirdi. Performansları kötü olan bazı futbolcular, tepkilerden nasiplerini fazlasıyla aldı.

Devre Arasına Kadar Beklenecek

Borçlarından dolayı transfer yasağı olan ve puan silme cezası alan Manisaspor ve Gaziantepspor’un küme düşmeye yakın olduğu,Ankara Demirspor’un da sıkıntılı bir süreç yaşadığı 2.Lig Beyaz Grup’ta bu durumlardan dolayı küme düşme riski fazla olmayan  Amedspor’un  Play-Off’a  kalması da mucize gibi. Bu yüzden teknik heyet ve yönetim,devre arasına kadar alabileceği en iyi sonuçları alıp devre arasında puan durumundaki tabloya göre gelecek sezonun planlamasını yapmayı tartışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.