Dicle belediye başkanı Uyguner hizmetlerini anlattı

Dicle belediye başkanı Uyguner hizmetlerini anlattı
DİYARBAKIR -Diyarbakır'ın Dicle İlçe Belediye Başkanı Mustafa Uyguner, belediye başkanlığı süresince yürütülen çalışmaları değerlendirdi.

Dicle Belediye Başkanı Mustafa Uyguner, görevde geride bıraktıkları 4 yıl boyunca ilçede önemli projeler hayata geçirdiklerini belirterek Dicle’nin çehresini değiştirdiklerini söyledi. Bu süre zarfında ilçede sosyal, kültürel, alt ve üst yapı anlamında çok önemli çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Uyguner, seçimlerde aday olmayacağını da duyurdu. Dicle’nin alt ve üst yapı anlamında şimdiye kadar çözülmeyen sorunlarının kendi dönemlerinde çözüme kavuştuğunu belirten Belediye Başkanı Uyguner; “Geçmişte insanlarımız çeşmelerden su getiriyorlardı. Şimdi gelinen noktada musluklardan sular akmaktadır. Cadde ve sokaklarımız çamurdan geçilmezken, şuanda cadde ve sokaklarımızın tamına yakını kilitli parke taşıyla döşenerek ferah bir duruma kavuşturulmuştur. 2013 yılı içerisinde tüm cadde ve sokaklarımız kilitli parke taşıyla döşenmiştir” dedi.
Dicle ilçesinin yeşil alanlara ihtiyacının olduğunu belirten Başkan Uyguner, bu anlamda da önemli projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti. Uyguner, “İlçemizi yeşillendirme çalışmaları kapsamında önemli projeler hayata geçirdik. Şuanda belediye parkı dışında ilçemizde oturulabilecek bir yer yok. Ancak şu anda ilçe hastanemizin hemen yanı başında 3 bin metrekareye yakın bir alanda park çalışmamız devam etmektedir. Bu parkımızın tamamlanmasıyla birlikte yeşil alan sıkıntımızı büyük ölçüde bertaraf etmiş olacağız. Yine ilçemizde iki katlı, her katı 250 metrekare büyüklüğünde mahalle evleri yaptık. Çok amaçlı salon formatında dizayn edilmiş bu evlerde halkımız nişan ve taziye dahil her türlü organizasyonlarını burada gerçekleştirebileceklerdir.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.