Dicle Elektrik’ten açıklama

Dicle Elektrik’ten açıklama
Bir gazetede yere alan ‘AK Parti Bismil İlçe örgütü kaçak elektriğin cezasını ödedi’ iddiası üzerine DEDAŞ’tan açıklama geldi.

Ödenen kaçak değil, birikmiş borç

Dicle Elektrik’ten yapılan açıklamada, gazetemizde ‘’ AK Parti Bismil İlçe örgütü kaçak elektrik parasını ödedi’’ başlığı ile yayınlanan habere konu olan ödemenin ‘kaçak’ cezası değil, birikmiş borç olduğu bildirildi.

Dicle Elektrik’ten bahse konu haberle ilgili yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz Aralık ayında da basında ‘’Ak Parti’ye Kaçak Elektrik Cezası’’ başlığı ile bazı haberler yayınlandığına dikkat çekilerek, şöyle denildi:

‘’O tarihte de şirketimiz tarafından yapılan açıklamada AK Parti Bismil ilçe Başkanlığı’na kaçak elektrik cezası uygulandığı iddiaların incelendiği ve inceleme sonunda ortada böyle bir kaçak cezasının olmadığı belirlenmiştir. Aynı açıklamada, art niyet aranmasının doğru olmadığını, ortada ne kaçak kullanma olayı ne de kaçak cezası bulunmadığı, sadece biriken ödemelerden kaynaklanan bir durum olduğuna ilişkin şirketimizden gerekli açıklama da yapıldı. Söz konusu birikmiş borç da yapılan görüşmelerin ardından ödenmiştir. Ancak, bu konunun aradan neredeyse bir yıl geçtikten sonra yeni bir şeymiş gibi aynı iddialarla ısıtılarak yeniden gündeme getirilmesi manidardır. AK Parti Bismil İlçe Teşkilatı’nın söz konusu ‘cezayı’ geçtiğimiz günlerde ödediği iddiaları ise gerçekleri yansıtmamaktadır.’’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.