Dicleli muhtarlardan Dicle EDAŞ’a ziyaret

Dicleli muhtarlardan Dicle EDAŞ’a ziyaret
Diyarbakır’ın Dicle ilçesine bağlı bir gurup köy muhtarı, hem göreve bir süre önce başlayan İl Müdürü Bülent Uğur Yaka’ya ‘Hayırlı olsun’ demek, hem de köylerinin elektrik ile ilgili sorunlarını anlatmak üzere Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'ni (Dic

 

  Dicle EDAŞ İl Müdürü Bülent Uğur Yaka, Dicle ilçesine bağlı değişik köylerden gelen 18 muhtarı makamında kabul etti. Bir süre önce başladığı bu görevinden dolayı Yaka’yı, tebrik eden muhtarlar, ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler. Muhtarlar, daha sonra köylerinin karşı karşıya bulunduğu elektrik konusundaki sorunlarını anlattılar. Muhtarları tek tek dinleyen İl Müdürü Yaka, sorunlar ile ilgili gerekli notları aldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından, muhtarlar buradan ayrıldı.

  "MUHTARLARDAN DESTEK İSTEDİ"

  Muhtarları dinlediğini ve gerekli notları aldığını ifade eden Dicle EDAŞ İl Müdürü Bülent Uğur Yaka, "Her muhtarın köyü ile ilgili elektrik sorununu tek tek dinledim. Gerekli notları aldım. Arkadaşlarımız ile bu konuyu görüştük ve Dicle ilçesine bağlı köylerimizin sorunları 6 ana başlık altında topladık. Bu sorunları aciliyet sırasına göre sıralayarak, giderilmesi noktasında gerekeni yapmak için zaman kaybetmeden harekete geçeceğiz. Muhtarların sorunlarını dinleyip, çözüm için çalışacağımızı iletirken, biz de onlardan elektriğin israf edilmemesi için destek istedik. Muhtarlar, görev yaptıkları köylerde kaçak elektrik kullanılmaması ve kullanılan elektriğin israf edilmemesi konusunda bize destek vereceklerini samimi bir şekilde beyan ettiler’’ dedi.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.