Dikkat! Play-Off Gitmesin

Dikkat! Play-Off Gitmesin
2.Lig’e direkt çıkma şansını büyük ölçüde yitiren  Yeşil-Kırmızılı takım, tehlikede olan Play-Off’u sağlama almak için bugün kazanmak zorunda. Konuk takımda tam 8 eski Diyarbekirspor’lu futbolcu yer alıyor.

Geçen hafta kendi sahasında Tire 1922 ile 0-0 berabere kalarak 2.Lig’e doğrudan yükselme şansını mucizelere bırakan Diyarbekirspor, kalan 5 haftada tehlikeye girmeye başlayan Play-Off için mücadele verecek.

Diyar Kazanmak Zorunda,Van Rahat

Bugün yine kendi saha ve seyircisi önünde 3 puan arıyacak, rakip ise aynı bölgenin takımı Van Büyükşehir Belediyespor. Şampiyonluk ve Play-Off şansı kalmayan Van ekibi, Diyarbekirspor’a göre rahat bir konumda maça çıkacak.

Seyrantepe Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak maçın hakemi Mersin’den Oğuzhan Aksu.

3-(2).jpg

Van’da 8 Eski Diyarbekir’li

Maçla ilgili hazırlıklarını tamamlayan Diyarbekirspor’da sezonu kapatan Yusuf Yağmur ile kadro dışı olan Abdullah Çetin ve Vedat Budak dışında eksik futbolcu yok.

Van Büyükşehir Belediyespor’da tam 8 eski Diyarbekirspor’lu yer alıyor. Onur Bilgin,Sefa Demirses,Serdar Yazıcı,Serdar Cansu, Gökhan Çakır,Fahrettin Bıyıklı,Cemal Doğu ve Baran Basut daha önce Diyarbekirspor’da forma giydi.

3-009.jpg

Diyar Evinde,Van Deplasmanda Başarılı

Diyarbekirspor, kendi sahasında bu sezon oynadığı 14 maçta 9 galibiyet,3 beraberlik ve 2 yenilgi alırken,30 puan topladı. İç sahada 27 gol atan Yeşil-Kırmızılı takım kalesinde de 11 gol gördü. Diyarbekirspor, iç sahada en başarılı ikinci takım olarak dikkat çekiyor.

Van Büyükşehir Belediyespor ise 15 deplasman maçında 7 galibiyet,6 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 27 puan toplarken,22 gol atıp kalesinde 15 gol gördü.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.