DİKO’da Akkul Yeniden Başkan

DİKO’da Akkul Yeniden Başkan
Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası (DİKO)’nun 300 üyesi yeni başkanı belirlemek amacıyla sandığa gitti.

Haber Merkezi-Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğin’de gerçekleştirilen seçime tek liste halinde gidilirken, mevcut Başkan Mustafa Akkul kullanılan 180 oyu alarak yeniden başkanlığa getirildi.

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı esnaf odalarında seçim heyecanı devam ediyor. 4 yılda bir yapılan Oda seçimlerinden biri olan Kuyumcular Odasında başkan değişmedi.DESOB Hizmet binasında gerçekleşen Kuyumcular ve Sarraflar Odası seçimlerinde Mevcut Başkan Mustafa Akkul,180 oy ile yenide başkanlığa getirilerek güven tazeledi.

Genel Kurulda kısa bir açıklama yapan Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Mustafa Akkul,Kuyumcu esnafının her zaman yeniliklerden yana olduğunu belirterek’’4 yıl boyunca esnafımızın karşısına hep yeniliklerle çıkmaya çaba gösterdik.Gerek fuar organizasyonları,gerek esnafın moral ve motivasyonunu artırmaya yönelik projeler ve gerekse hizmet kalitesini artırmayı yönelik çalışmalar yaptık.Bundan sonrada Kuyumcu esnaflarımıza yönelik  en iyi hizmeti sunabilmek için elimizden geleni yapacağız. Yeni projeler üreterek, Diyarbakır kuyumcularının kalitesini artıracağız. Bizlere her zaman destek olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

akkul-yeniden-baskan-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.