Dinç; “Belediyelerimizde istişare merkezleri kuracağız”

Dinç; “Belediyelerimizde istişare merkezleri kuracağız”
HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç’in katılımıyla Diyarbakır’ın Hani İlçesine bağlı Gürbüz Mahallesi’nde seçim lokali açılışı yapıldı.

TİGRİS HABER - HÜDA PAR, Hani İlçesine bağlı Gürbüz Mahallesi’nde seçim lokali açılış programını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen programa, HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Hani Belediye Başkan Adayı İhsan Yaşarve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Seçim lokali açılışı programı öncesi esnafı ziyaret eden HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz ve Hani Belediye Başkan Adayı İhsan Yaşar vatandaşların ve esnafın sorun sıkıntılarını dinledi. Açılışta konuşan HÜDA PAR Diyarbakır Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, belediye olarak yapacakları hizmetleri istişareler sonucunda belirleyeceklerini ifade etti.

“Bizim derdimiz size hizmet etmektir”

“Bizim gözümüz koltuklarda, makamlarda, ihalelerde değildir” diyen Dinç, ”Hani kararını vermiş. Hani diyor ki biz bu sefer HÜDA PAR’a, İhsan Yaşar’a oy vereceğiz. Gürbüz’de diyor ki bizde bu sefer HÜDA PAR diyeceğiz, kendi içimizden, bizden birini seçeceğiz. Sadece Hani ve Gürbüz değil uzun zamandır sahalarda, köy köy, mahalle mahalle, şehir şehir, ilçe ilçe geziyoruz. Allah’a şükürler olsun halkımızın birçoğu artık HÜDA PAR diyor. Evet, şuan iktidarda değiliz belki ama il başkanlığım döneminde yaşanan depremde acil olarak buraya sizin yanınıza geldim. Hangi köyde hasar var, hangi köye çadır ve konteyner lazım diye gezip, halkımızın yanında olmaya çalıştık. Bizim derdimiz hizmet etmektir. Biz biliyoruz ki Allah bize mesuliyet yüklemiş. Biz o mesuliyete göre hareket ederiz. Bizim gözümüz koltuklarda değildir. Bizim gözümüz makamlarda değildir. Bizim gözümüz ihalelerde değildir. Bizim gözümüzde, kalbimizde toktur. Bizim gözümüz Rabbimizin rızasındadır. Maalesef bu güne kadar seçtiklerimizin dertlerinde hizmet yapmak yoktu. Evet, hepsi aynı değil ama birçoğunun halk diye bir derdi yok. İman varsa imkân da vardır. Bakmayın onların yoğunuz dediklerine, dertleri hizmet etmekse imkân her türlü vardır” dedi. (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.